Familjen på besök i min lilla etta.

02.Januari2014.foto.sabina_tabakovic

16.Januari2014.foto.sabina_tabakovicMin bror, hans fru & min brorson kom på spontanbesök från Småland. Sådana tillfällen lever jag länge på. Mysiga timmar med dom man älskar allra mest ger mig livsglädje. Jag & min brorson blåste sugrör sådär så att dom skulle flyga iväg. Vi fikade hallon med choklad & pratade om allt möjligt. Innan det var dags för hemfärd så hann vi med en spontan-fotografering. Det hade hunnit bli mörkt ute så jag valde att släcka alla ljus i rummet förutom ett som jag riktade i olika vinklar. Att fotografera min underbara familj gjorde mig så himla inspirerad. Min brorson var lite blyg men nyfiken & glad för att jag ville ta kort när han ”pussade på bebis i magen”. Så mycket kärlek! Har du någon i ditt liv som gör dig såhär glad?

peace,

Sabina Tabakovic

Published by

sabina_tabakovic

This blog is about the beautiful mysteries in life!

Comments are closed.