Lulu & den vita hjärtformade ballongen, 2012! ♥

Lulu, 2012
 För Lagom SS13, Fashionweek 2012. 
Visningen Lagom var verkligen en av mina favoriter i år! Jag hann dock inte gå på så många visningar pga personliga skäl men jag är så glad att jag hann med Lagom! <3 Jag är så förtjust i deras färgglada kläder & Lulu var såklart den som hade längst flätor av alla! Utan löshår!! <3  All photographs by me. 

lagom , 2012
lagom , 2012
lagom 2012
Lagom , 2012
lagom , 2012

You can see more of the brand ”Lagom”  here I really enjoyed to shoot for them, all the happy colors made me smile! <3  Lulu had the longest braids of course! No extensions! I am really inspired by colors, long hair & braids, so I’m very glad I had time to shoot for Lagom at Fashionweek in Stockholm!   

with love, Sabina Tabakovic

Published by

sabina_tabakovic

This blog is about the beautiful mysteries in life!

Comments are closed.