Mina unika katter

Första dagarna med mina kattungar. Solen strålade, hemmet fylldes med kärlek & älskade mamma & pappa var på besök. ♥ ♥ ♥

Min sol och min flygande stjärna!

Min solkatt. Hon älskar sol & skuggor. Hon påminner mig om det viktigaste i livet. Det fria. Det som inte går att köpa. Det som alltid finns kvar för själ & hjärta att beundra. En fågel på trädet utanför fönstret. En regnbåge från prisman i fönstret. Kärleken i blicken när hjärtat är öppet & omfamnat. Hon påminner mig om min kärleksfulla magiska mamma som skiner som solen när hon ser mig. Det fria bortom illusionen, det rena, det på riktiga, det äkta. Det är vad jag bär med mig i mitt hjärta inför det nya året som kommer. Egot har inget kvar att bevisa. Det är i mitt hjärta som jag lever nu. Katterna bär på så mycket närvaro att jag själv blir alldeles lycklig bara av att få existera ännu en dag.  ♡

Följ oss på instagram. Här: https://www.instagram.com/minaunikakatter/

Kärlek.  ♡ Livet hemma blev mycket mer ett riktigt hem på tre dagar sedan världens mysigaste kattungarna flyttade in.  ♡

Skuggor + Siri = Lek
Idag upptäckte hon sin egna skugga. Medan hon tvätta sig så stannade hon upp emellanåt & tittade hon på sin egna skuggbild.  ♡

Vi har sett fullmånen i morse. Suttit i fönstret & sett solen gå upp. Himlen blev rosa & lila. Iris väckte mig med att spinna & lägga sig intill min kind. Siri har blivit buren länge i min famn tills hon somna. Nu ligger hon världens gulligaste i fönstret & sover. De har varit med om mycket idag. Berättar mer i framtida inlägg. Men framförallt har vår kärlek blivit ännu starkare för varandra. Och de får mig att tänka mycket på min magiska mamma, för hon är den rena kärleken, hela hon. Önskar att vi alla bodde på en plats likt källan i skogen intill Sandasjön som jag älskar så. Tiden känns annorlunda där. Promenaderna känns som en dans & den rena luften känns som att andetagen får vingar. Men vi har allt det fina inom oss. Var vi än är finns kärleken i våra hjärtan, djupt närvarande. ♡

Iris & Siri, dag 2 ~ Live från oss.. 
Ett helt nytt liv börjar nu, med: ER. 😻🏹💗🌠
Må vi ha goda rutiner tillsammans och att vi lever i kärlek, alltid. Allt känns fortfarande som en dröm. #solkatter 💕✨🐾🦋🐾✨💕
Två spinnande busfrön vilandes i mitt knä.♡
Finaste presenterna från min älskade mamma!♡♡♡
Dag 7. De blir 13 veckor gamla idag. En hel vecka har de bott hos mig. De kom hem kvällen den femte december & det kändes så rätt från första sekund. De har börjat älska att somna/vila till musik. De båda brukar drömma medan de sover. Vi har varit med om så mycket fint redan. Så tacksam för er mina magiska solkatter.  ♡ ♡ ♡
Så nyfikna på allting. ♡♡♡
r
En vecka har de bott hos mig idag. 13 veckor gamla. Den här veckan har varit som världens vackraste dröm. Kattungarna är glada, leker med varandra & med mig. De utforska & lär känna allt här hemma. De är så oerhört kloka & snälla. Jag låter de får utforska men har sagt nej till att tex bita på lampan & de förstår. ♡
Njuter i solen och av att min mamma & pappa är på besök. ♡
Dag 3 & de älskar sin korg i stora klösträdet. Idag är första gången som de vilar &
sover i stora klösträdet. De spinner och njuter för fullt. Glad att de kan slappna av så tryggt 
ihop. ♡♡♡
Mamma & pappa är på besök i ett par dagar. Båda katterna är tillgivna inför de båda. Siri har fallit lite extra mycket för min mamma. Hon spinner för fullt medan min mamma är i närheten. Siri har även masserat min pappas huvud. Så glad att de alla trivs ihop. Tacksam för all kärlek.
De båda älskar att sova i samma rum där jag är. Dag 2 var första gången som Iris kom till mig helt själv utan Siri. När en katt lägger sig på rygg inför dig så är det bästa betyget på att hon tycker om dig.
Solkatt. ♡
Mina älsklingar lyssnar på musik för första gången och de NJUTER så av den.
De älskar titta på soluppgången varje morgon. ♡♡♡
Min älskade Iris & Siri, visste inte att jag skulle älska er såhär mycket som jag gör. Det känns ännu starkare idag. Dag 2, vi myser för fullt och snart är det läggdags.
Älskar alla presenter jag fått av min älskade mamma. ♡♡♡
Nyfiken på solarna från Ariana Ost. ♡♡♡
Livsnjutaren. ♡
Hembakad chokladtårta med färska hallon. ♡
Här är tre bild från där de växte upp två veckor innan flytten till Stockholm. Här nedan ser du fantastiska Iris i sitt rätta essä. 

Fortsättning följer…